Открийте какви уроци ви дава вашето духовно животно според датата ви на раждане

191

Снимка: Pinterest

Много хора са запознати със зодиакалните знаци, но само малцина са наясно, че седмицата, в която сте родени, може да има и специален смисъл.

Номерът на седмицата на вашето раждане е свързан с конкретно духовно животно, което ще ви покаже неща за вас и ще ви предложи специфични уроци по живота, пише vchas.net.

Намерете седмицата, в която сте се родили, и открийте съответния Справочник на Духа!

Първа седмица: 1-7 число на месеца Ако сте родени през първата седмица на месеца, вашето духовно животно е Могъщата мечка. Хората с това духовно животно често минават през вълни с висока и ниска енергия.

Вероятността е, че желаете да постигнете зимна хибернация. През летните месеци обаче ще бъдете много активни.

Уроците, които вашето могъщо животно ще ви научи са: Развийте силните си качества и самочувствие. Въпреки, че ви ужасява, научете се да поемете лидерска роля.

Ти си лечител и използваш това за себе си и за другите хора. Животът може да бъде нервен, но трябва да се научите да оставате спокойни.

Втора седмица: 8-14 Ако сте родени през втората седмица на месеца, вашето духовно животно е Благодатният кон. Като притежавате грациозния кон като своето духовно животно, той разкрива, че имате силен личен стремеж и ентусиазъм към живота.

Силното ви вдъхновение гори като безкраен огън. То ще ви пренесе през целия ви живот, като ви помага добре при провал на проекти или стратегии.

Уроците, които твоят грациозен животински дух ще те научи: На добре балансиран инстинкт и логика. Съчетайте нежната грация със силата си, за да ви помогне през трудните времена.

Трябва да се научите да овладеете емоциите си и да контролирате пламенните си желания.

Третата седмица: 15-21 Ако се родихте третата седмица от месеца, вашето духовно животно е Изгряващият ястреб.

Тъй като ястребът е вашият духовен водач, вие имате интензивно усещане за визия и възприятие. Нищо не минава през теб!

Независимо от това, обичате да отделяте време, за да разгледате голямата картина, вместо да бързате да се впуснете във взимане на решение или даване на съвет.

Уроците, които вашето духовно животно ще ви научи, са: Полагайте усилия във връзката си с духовния свят. Докато изобразителните ви умения вече са преобладаващи, все пак трябва да подобрите и фокуса си.

Има времена, в които не трябва да се колебаете да действате. Доверете се на инстинктите си!

Четвърта седмица: 22-31 Ако сте роден през четвъртата седмица от месеца, вашето духовно животно е Интуитивния елен.

Това означава, че сте изключително фини, състрадателни и много инстинктивни.

Имате и забележителната способност да се справите с изпитанията по грациозен начин. Уроците, които интуитивното ви диво животно ще ви научи, са следните: Вашето спокойствие не е слабостта, така че имайте доверие, тъй като именно тя ще ви даде сила. Симпатията не винаги се равнява на съпричастност.

Научете се да се грижите за другите. Тъй като чувствате нещата толкова интензивно, вие се нуждаете от повече време, отколкото другите, за да се изразите. Трябва да си търпеливи със себе си.