8 евтини телефона, от които сме доволни

141

Motorola Moto G5 Plus
Цена от 229$. Водоустойчив, с добра камера и видео и с метален панел.

Alcatel Idol 5S


Цена от 280$. Много добър звук, четец на пръстови отпечатъци и Android Nougat. Недостатък е, че батерията му не издържа особено дълго.

Nokia 6


Цена от 180$. Елегантен дизайн на добра цена, 5,5-инчов екран, 15-мегапикселова камера и сензор за пръстови отпечатъци. Имайте предвид , че процесорът му е малко муден, което понякога прави телефона неприятен за употреба.

Motorola Moto G5
Цена от 170$. Всички бюджетни телефони от G-серията на Моторола са добри и Moto G5 не е изключение. Екранът му е малко по-блед и батерията му не е особено издържлива, но телефонът е евтин, има екран с висока разделителна способност, добра камера и достатъчно издържлива батерия.

ZTE Blade V8 Pro
Цена от 230 $. Продава се само в САЩ, има двойна камера и дълъг живот на батерията (14 часа издържливост по време на тест). Четец за пръстови отпечатъци, две сим карти и NFC.

Huawei Honor 6X
Цена от 250$. Недостатък е по-старата версия на Android, с която работи Honor 6X. Но телефонът има двойна задна камера, множество инструменти за обработка на снимки и е евтин.

Motorola Moto E4


Цена от 130$. Моделът е най-евтиният на Моторола на пазара, но не е чак такъв компромис с качеството. Има Android Nougat, четец на пръстови отпечатъци, сменяема батерия, светкавица за селфита и, освен много евтин, е водоустойчив.

ZTE Max XL
Цена от 130$. Това също е модел, продаван само в САЩ. Предлага 6-инчов дисплей на ниска цена. Има и 13- мегапикселова камера, Android 7.1.1 Nougat и четец за пръстови отпечатъци на гърба.

Източник: www.cnet.com

Превод и редакция: „Нова Вест“