Хороскопът днес: Финансовите ви дела са многообещаващи

24

ОВЕН
Реализацията на желанията ви е пред вас. Нуждаете се от повече смелост, а тя на вас не ви липсва. Проявете по-голяма настойчивост в борбата за правата си. Това, което сте решили да реализирате, ще стане с по-голямо търпение. В интимната сфера вложете повече нежност и деликатност.

ТЕЛЕЦ
Опитайте се да ограничите разходите си и да не правите нови инвестиции. Моментната пасивност ще ви помогне. В бизнеса бележите успехи в нещо ново. Очаквайте изпълнение на отдавна дадено ви обещание. Ден подходящ за ново начинание в интимната сфера.

БЛИЗНАЦИ
Добър ден за вашия бизнес. Приятелите играят важна роля и на духовно, и на емоционално равнище. Ако сте на път, спазвайте правилата за движение и безопасност, и не си позволявайте да шофирате с високи скорости.

РАК
Финансовата ви дейност трябва да бъде сведена към печалби в името на семейството или свързаните с вас партньори. Една необикновена личност ви привлича, но днес по всяка вероятност няма да установите интимен контакт.

ЛЪВ
Финансовата ви дейност трябва да бъде сведена към печалби в името на семейството или свързаните с вас партньори. Една необикновена личност ви привлича, но днес по всяка вероятност няма да установите интимен контакт.

ДЕВА
Отношенията с партньора ви ще се подобрят, ако прекарате заедно времето. Ако искате да се разсеете, пътуването също е вариант за едно ново и щастливо начало. Бъдете толерантни към близките си. Възможно е днес да вземете категорично решение по отношение на стар проблем.

ВЕЗНИ
Предстои ви колективна работа, полезна за изпълнение на плановете и престижа ви. Не се очертават недоразумения с приятели относно миналото. Новите ви познати ви осигуряват невероятни романтични преживявания. Финансовите ви дела са многообещаващи.

СКОРПИОН
Промяна в обстановката ще ви ободри. Приятелите ще ви бъдат добра компания, ако нямате друг план за деня. Контактите ви с влиятелни личности ви осигуряват , както съвет, така и финансова подкрепа. Не е изключено да се влюбите отново, но не залагайте на тото, ясно, печалба няма.

СТРЕЛЕЦ
Постоянното усилие донася максимални постижения. Днес е най-добрият ден от седмицата да получите пари или други материални придобивки. Вашата склонност да сте съпричастни към проблемите на околните се проявява изцяло. Изслушвайте внимателно, може да получите информация за нещо, което ви интересува.

КОЗИРОГ
Положителните промени подобряват много настроението ви. Използвайте тази възможност, която ви се дава, и правете само това, което ще ви достави удоволствие. Приятел се опитва да ви въвлече в спекулативна сделка. Избягвайте рисковете, за да не ви боли глава после.

ВОДОЛЕЙ
Днес финансовите проблеми създават измамно усещане, така че не приемайте всичко за истина. Моментът е неблагоприятен за разглеждане на дела с близки роднини. Денят е благоприятен за завършване на започната работа. Всяка дейност оказва благоприятно въздействие върху доходите ви.

РИБИ
Период на промяна, но и време, в което способността ви за преценка нараства. Повишава се творческата ви способност, което привлича подкрепата на влиятелни хора. Подгответе се да приемете нови задължения, не само в работата си, а и вкъщи.

Източник: kanal3.bg