Хороскоп

Звездите днес: В интимната сфера ви очакват пламенни и разкъсващи чувства

Овен
Деловите ви партньори ще се отнасят към вас с необходимото разбиране. Посредством сдружавания може да спечелите малко пари. Домашните условия също са повече от благоприятни. Посетете близък приятел, който се чувства изоставен от вас.

Телец
Пътуванията, участието в различни срещи могат да ви бъдат от полза при материализирането на вашите проекти. Новите контакти ви обещават добра комуникативност. Възможно е да се наложи да вземете бързи и радикални решения.

Близнаци
В дома си обърнете внимание на работа с електричество. Включете се в събиране в края на деня. Денят е особено благоприятен за интимни преживявания, които може да съчетаете и с пътуване. Не поемайте лъжица, която не е за вашите уста.

Рак
Сега е вашият шанс да реализирате докрай намеренията си. Не влагайте агресивност и експанзивност в действията си. Опитайте всички начини за постигане на съгласие и проявете максимум търпение. Вечерта може да участвате в забавни събирания с приятелите.

Лъв
Проявете максимално постоянство през този ден. Въпреки доминиращия ви характер трябва да преодолеете егоизма си и да носите добро на всички, които ще се наложи да изслушате през деня. Това е залог за успех във всяко едно начинание. Не обръщайте внимание на дреболии.

Дева
Настройте се за работа през втората половина на деня. Може да се наложи да помогнете на близък или на роднина, по всяка вероятност става дума за здравето му. Сключвате сериозна сделка за в бъдеще във ваша полза.

Везни
В интимната сфера ви очакват пламенни и разкъсващи чувства. Не задавайте въпроси през този ден. Наслаждавайте се на силните си емоции, защото това едва ли ще се повтори скоро в близкото бъдеще. Изпитвате желание да промените обстановката в дома си.

Скорпион
Ако се налага да се защитавате днес, разчитайте на честността си и на най-близките си приятели. Ден благоприятен за нови планове в бизнеса. Може да се справите с финансовите си проблеми, ако не се влияете от мнението на другите. Не предприемайте важни промени.

Стрелец
Разчитайте на тежестта на съдружниците, с които сключвате нови сделки. Не отстъпвайте от започнатата линия и се съпротивлявайте на всеки, който се опита да ви попречи. Тези от вас, които са започнали диета, ще се радват на добри резултати.

Козирог
Животът може са стане хубав от неочаквана любезност. В бизнесборбата се налага да използвате цялата си нападателност. Бъдете по-големи оптимисти, за да можете да увличате със себе си околните и по този начин успявате да предадете своите усещания за успех.

Водолей
Необходимо е да избягвате съвети от страна на приятел за финансовите си начинания. Ако посетите събиране, получавате много важна информация. Денят е благоприятен за пътуване. Романтичните ви приключения ще са особено приятни.

Риби
Денят е благоприятен, ако сте решили да го посветите на работа и бизнес. Възможности за реална придобивка. Пазете се от конфликти в семейството. Ако се борите за справедлива кауза и сте достатъчно убедителни, имате шансове за победа.

Източник: kanal3.bg

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 4 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 10 месеца