Страшно отмъщение за старозагорец, паркирал на чуждо място пред блока (СНИМКИ)

56

Снимка: auto.offnews.bg

Неприятен пример за междусъседки войни посрещнал мъж от Стара Загора, чийто автомобила станал жертва на вандали при спор за паркиране, пише auto.offnews.bg. След като спрял колата си пред блока, в който живее, шофьорът я заварил със залепени и запечатани с монтажна пяна врати, капак и багажник.

Обяснението? Паркирал на чуждо място. Поне това се разбира от оставената от злосторника бележка. От снимките обаче не се виждат каквито и да е било обозначени паркоместа, така че най-вероятно става дума за място пред сградата, което някой просто си е набелязал като свое.

Снимка: auto.offnews.bg

Погледнато от светлата страна на нещата, колата има застраховка „Каско“, която ще покрие разноските по премахване на следите от грозния начин за решаване на несъществуващ проблем.

Жертвата на вандализма казва, че не знае кой стои зад стореното, но по пътя на логиката би трябвало да е човекът, който най-редовно паркира на същото място пред блока. Не е ясно дали е подаден сигнал до полицията, но е това е разумното решение. Ако е така, надяваме се ревнивият ползвател на същото петно асфалт и плочки да си понесе заслуженото наказание.