Какво вещаят звездите за всички зодии днес

29

Овен
Днес Вашият любим човек ще Ви даде възможност, да се избавите от някакви психологически проблеми, които достатъчно дълго са тровили Вашия живот и са Ви пречили да получите от самия живот максимум удоволствия. Не забравяйте да му поблагодарте за това, възползвайки се незабавно за новите знания и умения.

Телец
Ако Ви се струва, че днес въобще не успявате да бъдете в крак със света, това вероятно е , защото вървите прекалено бързо и хората около Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете днес спирачката и вижтете, на какъв етап от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там , където се намирате сега, е точно мястото, на което е трябвало да бъдете . Така че, защо толкова се съсредоточавате върху онова, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци
Наближава доста отговорен и важен ден във Вашия живот. Малко Ви е страшно и затова ръката на Вашия любим човек, стискаща Вашата и явявяваща се вълшебната сламка, която ще Ви удържи по време на бурята, ще Ви е страшно необходима. Не пренебрегвайте тази помощ!

Рак
Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Днес ще разберете, до колко може да разчитате на своя любим човек в трудна минута. Възможно е, трудната минута да не се случи с Вас, а с някой от близките му хора, но поведението му ще бъде доста показателно : наблюдавайте и си правете изводи.

Дева
Колкото и тъжно да звучи това, Вашият любим човек освен Вас има още много интереси и увлечения. Днес ще се наложи да се убедите в това за пръв или за пореден път. . Не трябва да ревнувате, защото е безполезно. Няма да имате цена като половинка, ако не се научите да се вписвате хармонично в неговия живот.

Везни
Не си създавайте фантастични теории, в стремежа си да си обясните нелогичното поведение на своя човек. Просто не можете да улучите. Най-напред всички хора са различни, което ще рече, че и начина им на мислене е различен, а освен това, за мъжете е изключително трудно да разберат жените. Затова не е зле да поискате от него директен отговор.

Скорпион
Днес ще Ви обхване неистово желание да се грижите за някого. Най-вероятно е, Ваша жертва да стане любимият Ви човек. Вашата нежност и грижа ще бъдат толкова, че ще се излеят върху него като кофа с вода, и при това или ледена, или кипяща. Така че не трябва да му се завижда! …

Стрелец
През днешния ден много ще Ви се иска да се превърнете в истински вълшебник и да започнете да правите за своя любим човек най-различни чудеса. Само че за това просто трябва да знаете, че чудесата ще се възприемат съвсем адекватно – с топлота и благодарност. Замислете се над всичко и сами ще се убедите.

Козирог
Спадовете на настроението са едно, но във Вашия случай настроението се движи ту долу, ту горе, в някакъв хаотичен зигзаг. Ако това Ви се струва безумие, какво е за обкръжаващите Ви, които са свикнали да Ви виждат в спокойно състояние?… Сег а сте склонни в пристъп на афект да кажете неща, които всъщност не сте е имали намерение да казвате. Постарайте се да се абстахирате от всичко отвън, което Ви дразни, успокойте се и потърсете причината за ставащото.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а дже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби
Днес не е зле да се въздържате от остри дискусии, както и от спорове с шефовете и колегите, а да се съсредоточите в работата, носеща реална полза. Отложете обсъждането на такива въпроси като световния ред и глобалното затопляне – те отнемат енергия, която може да използвате за по-полезни неща. Не се плашете от разногласията с любимия човек: може да се намери компромис и това ще се окаже не толкова трудно. Вечерта е прекрасно време за романтични среши и за почивка за двама.

Източник: lamqta.com