Днес е ден за парти за една от зодиите, много работа чака друга

42

ОВЕН

Денят ще бъде под знака на съдбата. Всички неща, за които сте получавали предупреждение, най-вероятно ще се изпълнят. Това важи както за добро, така и за лошо. Добър ден за разузнаване, обследване, дори за подслушване.

ТЕЛЕЦ

Не се препоръчват финансовите съвети и предложения, направени от приятели. Така могат да възникнат моменти на недоверие. Зависимостта от влиятелни личности ще се окаже доста полезна за вас и то не само през днешния ден. Търсейки работа, днес може да получите едно многообещаващо предложение.

БЛИЗНАЦИ

Положителните промени ще подобрят много настроението ви. Използвайте тази супервъзможност, която ви се дава, и правете само това, което ще ви достави голямо удоволствие. Бъдете внимателни, приятел или колега ще се опита да ви въвлече в спекулативна сделка.

РАК

Избягвайте рисковете. Рано или късно плодотворните ви идеи ще пуснат корен и ще разцъфнат. Семейното съгласие ще ви бъде много полезно както за намаляване на загубите, така и за увеличаването на доходите. Не се сърдете, ако някой се опита да ви развали настроението.

ЛЪВ

Днес финансовите проблеми създават измамно усещане, така че не приемайте всичко за истина. Краят на седмицата може да се окаже и доста труден за тези от вас, при които чувствата и емоциите взимат връх над разума. Изглежда настъпилата астрономическа пролет ви прави и доста импулсивни.

ДЕВА

Моментът е неблагоприятен за разглеждането на дела свързани с близки и роднини. Борсата все още продължава да представлява известна опасност за вас. Препоръчително е да избягвате общуването с влиятелни личности, защото много лесно могат да възникват разногласия.

ВЕЗНИ

Денят е благоприятен за довършване на започнатата работа. Всяка дейност ще окаже благоприятно въздействие върху вашите доходи. Не се налага да се пристъпва към дейности, които биха могли да предизвикат усложнения. Не бива да губите надежда в търсенето на единомишленици.

СКОРПИОН

Не сте много уверени през днешния ден, упоритостта ви е доста повече от спокойната увереност. Не се изключва през деня да имате и здравословни проблеми, но без особени последствия. Едно главоболие още нищо не означава.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще е необходимо да се стремите към повече стабилност, не само в преценките си, но също така и в изявите си. Внимавайте, не преяждайте, може да си имате проблеми със стомашно-чревния тракт, а особено при консумация на мазнини по време на великденските пости.

КОЗИРОГ

Решавате да направите парти у дома си, за да отговорите на визитите, които сте направили през последните две-три седмици. Не се поддавайте на тъжни настроения, а се постарайте да задържите доброто си настроение и усмивка. Денят обещава промяна и то с тенденция към по-добро.

ВОДОЛЕЙ

Денят е подходящ за пътуване. Може да се наложи да забравите някои свои стари привички днес, като например да лягате или да ставате късно. Имате възможност за печалба. Ще се сбъднат и най-смелите ви мечти по отношение на интимната сфера и любовта.

РИБИ

И днес приятелите ви ще са необходими при обсъждането на важни въпроси свързани предимно с бизнеса ви. Разчитайте на техния съвет, той може да се окаже извънредно полезен, както и осигуряването на важна информация свързана с професионалната ви дейност. Кореспонденцията или творческото писане дават по-добър резултат.

Източник: kanal3.bg