Хороскоп

Страхотен старт на седмицата за 3 от зодиите

Овен

Вашата непостоянност ще ви довежда до непрекъсната промяна на положението, средата и заниманията ви, както и на промяна във вашата емоционална възбудимост и изразяване. Нищо ново под слънцето, това е нещо обикновено за вас. През деня изпитвате неутолима жажда за приключения и странстване. реклама

Телец

Денят ви носи успех в дейности свързани с изкуството, както и занимания с недвижимо имущество и други подобни. Ден подходящ за финансов просперитет и за лек подем в бизнес свързан със строителството и ремонтните дейности.

Близнаци

Неочаквани посещения или разговори могат да внесат домашен безпорядък. Възможно е да не се осъществят разговорите, както и срещите планувани за деня. Но едно ново запознанство може да открехне вратата на надеждата за нова работа, та било тя и временна. Приемете, не се колебайте, ще се справите успешно.

Рак

Скритите ви намерения и грижи ще ви занимават изключително през деня. Не отпада възможността да се приобщите към сдружения или групи занимаващи се с въпросите на езотериката. Ако сте решили така да си уплътните днешния ден, то тогава опитайте.


Лъв

И днес може да разчитате на успешна реализация в търговията, на добра професионална изява, както и в бизнеса. Краят на месеца успешно приключване на проект или задача свързана с вашата професионална ангажираност. Е, сега вече, може да разпуснете най-сетне.

Дева

Недоразумения в дома водещи до трудности в емоционалното общуване. Пазете се да не настинете, като не сте застраховани от смущения в храносмилателната система, заради приемане на некачествена храна или с изтекъл срок на годност. Знаете, че стомаха е вашето слабо място.

Везни

Денят обещава успех в дела свързани с изкуствата, развлеченията, предмети на лукса, недвижимото имущество и други подобни. Ден подходящ за финансов просперитет и за бизнес свързан с изкуството, удоволствията и не на последно място с антикварните вещи. Скорпион Успешна реализация в търговията, професионална изява, както и бизнеса, а що се отнася до техниката – строителство, недвижимо имущество. Внимавайте с жените, те не винаги приемат добре динамичните разговори. Не бъдете припряни в любовните си авантюри.

Стрелец

Показните и ненужни разходи за удоволствията и светския живот могат да се отразят отрицателно и да доведат до финансови затруднения. Участието ви в хазартните игри, както и спекулациите са ненужни разходи не само за днешния ден.

Козирог

Увеличаване на репутацията ви, общото положение и уважението, широта на духа и всичко свързано с обучение, философия и религия, ако това е на дневен ред. Внимавайте със заемите си и финансовите си задължения, тенденция към леко повишение, поради непредвидени разходи.

Водолей

Вероятно денят ви ще премине в необичайна заетост с приятели, с групи или организации с еднакви идеи и насоченост. Тези взаимоотношения повлияват и на семейния и домашен живот. Финансовите ви възможности са с насоченост към другите, за да се използват за достигане на целите ви.

Риби

Деловата ви и професионална активност може да бъде насочена към постигане на домашна сигурност. Финансовите ви и професионални дейности могат да бъдат насочени към недвижимото имущество, както и към услуги свързани с това.

Източник: Канал3

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 2 седмици
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 4 седмици
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 4 седмици
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 4 седмици
  • Свят

Нова гореща вълна ще удари Балканите

Летните горещини продължават. През Западните Балканите ще премине гореща вълна този уикенд, започвайки от Сърбия. …

преди 4 седмици
  • Свят

Космически проблем: Може да се наложи на двама астронавти да прекарат месеци извън земното кълбо

Проблемите с безопасността на новата капсула "Старлайнър" на "Боинг" продължават. Заради това все по-възможно изглежда…

преди 4 седмици