Днес за една от зодиите е благоприятен ден за нововъведения

13

Овен

Денят е подходящ за взаимодействие със сътрудници или съдружници за извършване на допълнителна професионална дейност. Ако трябва да се явявате на изпит, наложете си да сте изключително внимателни и концентрирани. Има вероятност за неочакван и напълно необясним успех. реклама

Телец

Деловите ви връзки с чужденци или с чужбина ви обещават успехи по финансови въпроси. Често пътуване извън страната. Пазете се от изпадане в зависимост от човек със съмнителни ценностни ориентации. Съвета на звездите е, нищо да не обещавате.

Близнаци

Ако се престрашите да започнете в този ден защитата на наследствените си интереси, може да срещнете неодобрението на родата си. Както в търговията, така и при решаването на финансови въпроси вложете повече внимание и рутина, денят не е подходящ за новаторство. Не бъдете и педантични, ще ви попречи в дейността.

Рак

Влиянието на звездите в този ден ще благоприятства повече някои от близките ви роднини, отколкото вас самите. Това може и да е знак за успех в действия с официален характер или пред високопоставени личности.

Лъв

През този ден просто си кажете, че няма да приемате нищо на доверие и ще си спестите неприятностите. Очаквайте промени с положителен знак в бизнеса, които ще имат трайно влияние. Вслушвайте се по-често в съветите на хората около вас, така се предпазвате от погрешни ходове.

Дева

Днес търсенето на свестен приятел за съвместен проект ви изтощава напълно. Може да нямате късмет в наемането на персонал. Здравето ви е в завидна форма, ето защо, нямате основания за тревога от грипната вълна.

Везни

Денят е благоприятен за пътуване. Вашата прибързаност и самоувереност, както и нежеланието да се вслушвате в съветите на другите, ви предразполагат към дребни, внезапно възникнали спорове.

Скорпион

Възможни са подаръци от роднини при тяхно посещение в дома ви. Не се замисляйте какво се крие зад жеста, приемете го, но все пак имайте едно на ум. Силното влияние, което имате върху околните, ще ви позволи да направлявате хода на събитията не само през днешния ден.

Стрелец

И най-сетне днес едно добро събитие, това може да бъде придобивка за дома или просто жадувано спокойствие за мнозина от вас. Денят не е подходящ за нововъведения, затова в работа с финанси вложете повече както внимание, така и консерватизъм.

Козирог

Вашето нежелание да стоите на едно място ще засили стремежа ви за промяна, и за пътуване. Днес предпочитанията ви са на страната на движението. Успоредно с това ще ви заинтересуват световни проблеми, както и въпроси свързани с науката. Възможно е да приключите една своя разработка.

Водолей

През този ден очаквайте щастливо събитие, което ще ви донесе успех и издигане в живота. Вероятно ще настъпят пpoмeни във финaнcoвoто cъcтoяниe на семейството заради покупки за дома и за разноски по неговата издръжка. Може да имате материална подкрепа от придобивки, получени чрез наследство от чужбина. Не е изключено да ви изпратят и пари от там.

Риби

Днес може да имате успех на борсата, а и във всякакви печалби, идващи с късмета. Желанието да командвате и да се налагате в дома си ще ви докара неприятности в отношенията с членовете на фамилията. Представете си, че хората около вас трудно приемат някой от действията ви.

Източник: Канал3