ТЕЛЕЦ: Добре обмислете плановете си

32

ОВЕН
През този ден ще се радвате на успешно сключен договор с чуждестранна фирма, а защо не и на парично благоденствие, идващо от роднини, които живеят в чужбина. На добри приходи могат да разчитат и тези от вас, които се занимавате с изкуство.

ТЕЛЕЦ
Добре обмислете плановете си и ако се налага отложете подписването на важни документи, за да не си създавате излишно главоболие в близко бъдеще. При пътуване на късо разстояние днес се запознавате с хора, посредством които ще получавате не само духовна, а и материална подкрепа.

БЛИЗНАЦИ
Осъществявате своите планове в работата си с подкрепата на приятел, като не е изключена възможността от намесата на важна особа. Бъдете по-отзивчиви към желанията на партньора си, слушайте какво ви говори, ако искате да запазите брака или връзката си.

РАК
Ако сте изпаднали във финансово затруднение, сега търсите нови възможности и източници да си стъпите на крака и да излезете от така създалата се ситуация. Възможности за това има, а звездите посочват като начин промяната.

ЛЪВ
Добре преценявайте мястото си и особено оценете това, което имате, за да не излязат криви сметките ви. Устремили се към позиции, в които може и да се провалите. Не търсете близостта на хора, с които имате различия в интересите и интелектуалното ви ниво.

ДЕВА
Семейните финансови ресурси, независимо от количеството, могат да бъдат вложени изгодно и да носят допълнителни печалби. Ваши близки ще се опитат да се намесят в личните ви планове, с което ви губят като техен съюзник.

ВЕЗНИ
Авторитетът ви нараства, капиталите ви са стабилни и непрекъснато се увеличават. Не позволявайте поради любовна авантюра да пострада бизнеса ви. Заради нея може да загубите уважението на колегите си. Здравето ви е в отлична форма, излишни са притесненията в тази посока.

СКОРПИОН
За хората на изкуството звездите обещават отлична възможност за отлична творческа изява, както и за създаване на плодотворни професионални контакти. Възможно е обаче някои представители на знака да пренебрегнат бизнеса заради емоциите си.

СТРЕЛЕЦ
Това е ден, в който повече от всякога ще бъдете готови да отговорите на чувствата на другите. Сърцето ви ще бъде жадно за романтични преживявания. Не е изключено точно в този ден да срещнете голямата си любов или да разберете, че късметът вече ви е ощастливил с човека, който е до вас.

КОЗИРОГ
Подкрепата на звездите ще имат онези представители на зодията, които в този ден трябва да се явяват на изпит, конкурс или на интервю за нова работа. Неочаквано посещение на приятел ще наложи корекция в реда на ангажиментите. Нежеланието ви да стоите по цял ден на едно място и затворен ще засилва стремежа ви за промяна и за пътуване.

ВОДОЛЕЙ
За тези от вас, чиято страст е изкуството, това е ден, в който с таланта и богатото си въображение може да направите повече от всеки друг – да сътворите своя шедьовър. Денят е подходящ за разрешаване на проблеми с документ за имот, ще се справите с лекота. Проявете тактичност в любовните отношения.

РИБИ
Днес изпитвате удовлетворение, когато видите резултата от усилията си да подобрите обстановката в дома си, да създадете повече уют. Денят е благоприятен за работа в усамотение, за почивка или за разговор с по-възрастни хора, чийто опит ще ви е полезен в бъдеще.

Източник: Канал 3