Задържаха 27-годишен мъж за побой над ученичка

43

Във връзка с публикации, свързани с побой на бургазлийка, осъществен в следобедните часове на днешния ден в района около Търговската гимназия, Ви информираме, че около 16.00 ч. в дежурната част на ОДМВР – Бургас е получено съобщение от 41 годишна жена от Бургас за това, че 18 годишната й дъщеря е била бита от бившия си приятел, като към момента същите се намирали в „Шокова зала” на УМБАЛ – Бургас.

Своевременно отзовалите се на сигнала служители от Пето Районно управление – Бургас установили момичето и бившия й 27 годишен приятел – М.С. от Бургас пред „Шокова зала”, откъдето същите са насочени към Стоматологията за консултация с дежурен стоматолог, след което 18 годишната бургазлийка се прибрала в дома си. Предстои назначаването на експертизи и освидетелстването й от съдебен лекар.

С оглед изясняване на детайли по случая спрямо 27 годишния М.С. е предприето полицейско задържане за срок от 24 часа, като своевременно е уведомен и дежурния прокурор от Районна прокуратура – Бургас. Двамата участници в инцидента са дали показания. Работата по установяване на свидетели и изземването на евентуални видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.