Издирва се мъж от Варна! Ако имате информация, веднага се свържете с полиция (СНИМКА)

37

ОДМВР-Варна издирва лицето ДИМИТЪР ПАВЛОВ ИВАНОВ от с. Бозвелийско Мъжът е в неизвестност от 11.01.2017 г.

ОДМВР-Варна издирва лицето ДИМИТЪР ПАВЛОВ ИВАНОВ на 38 години, напуснал дома си в с.Бозвелийско, общ. Провадия, около 02:30 ч. на 11.01.2017г., под предлог, че отива до външната тоалетна на къщата. Следите му, оставени в снега, водят към центъра на селото, където се губят и от тогава е в неизвестност. Лицето е с психично заболяване и в недобро здравословно състояние.

Описание: мъж на видима възраст около 40 години, ръст – около 180 см.; телосложение – слабо; лице – слабо, бяло, продълговато; коса – светло кестенява, къса, права; очи – кафяви;

Облекло: шушлякова шуба – черна на цвят, анцуг – долнище, тъмносин на цвят; блуза от изкуствена материя с яка и цип в горната си част, като ръкавите са в тъмно син цвят, а в предната част е на хоризонтални ленти със светло и тъмно син цвят; гумени ботуши – сиво-зелен цвят; на главата е имал плетена шапка – черна на цвят.

В хода на издирването до момента са предприети много действия – неколкократно, съвместно с близки и роднини, е обходено селото и периметъра около него, уведомени са кметовете на съседните села, собственици на магазини, както и водачи на снегопочистващата техника, обслужваща района, използвано е и следово куче, но до момента мъжът не е открит.

Активните издирвателни действия продължават. Апелираме към гражданите, които имат информация за местонахождението на ДИМИТЪР ПАВЛОВ ИВАНОВ да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

izdirva_myj_varna