Анджелина Джоли е на прага на смъртта

688

34-килограмовата Анджелина Джоли е на прага на смъртта. Проблемът с рязкото отслабване на Анджелина Джоли отново е в центъра на вниманието на обществеността.

Преди звездата също е страдала от нервна анорексия след смъртта на майка й от рак – тогава актрисата тежеше 36 килограма. Сега обаче теглото й е спаднало още повече и бившата съпруга на Брад Пит е на ръба на изтощението и може да умре, писа blitz.

Миналата седмица стана известно, че трудно преживяващата развода Джоли е започнала отново да пуши. Актрисата изпушва по няколко кутии на ден, без да се замисля, че пагубният навик може да върне рака, с който се бори толкова трудно.

Сега новините за здравето на Анджелина са още по-плашещи – теглото на звездата е достигнало критично ниво от 34 килограма.
„Анджи не се справя. Ръцете й са тънки като клечки за зъби, през кожата й се виждат костите. А теглото й продължава да намалява“ – признаха обезпокоени близки на звездата. По думите им актрисата отдавна е преминала границата и сега животът й е в голяма опасност.

По-рано медиите писаха, че отказът на Джоли да се храни и постоянното пушене са я довели до крайно изтощение и сега звездата тежи дори по-малко, отколкото преди.
„За нея беше много трудно да се изправи срещу Брад – това е най-голямото изпитание в живота й досега. Тя постоянно е в състояние на изключителна тревожност“ – споделят близки на Анджелина Джоли, добавяйки, че звездата се страхува най-много от това да не загуби децата си.

Припомняме ви, че холивудската двойка подаде молба за развод през септември, няколко дни след като Пит според разпространената информация вдига ръка на най-големия си син – Мадокс, по време на полета на семейството с частния им самолет. Като причина за развода Джоли тогава посочи непреодолими различия, но адвокатът й каза по-късно, че в основата на раздялата им е съхраняване „здравето на семейството“.

В момента актьорите се съдят един друг за родителските права над децата – Джоли получи попечителство, но Пит няма намерение да се откаже от борбата и оспори решението на съда, като предостави на пресата доказателства за лъжесвидетелство на бившата му съпруга и за жестокото й отношение към децата им.