Момче се прекръсти на iPhone 7, за да спечели нов смартфон

66

Украинецът Олександър Турин на 20 години, решил да промени името си по документи, и вече се казва Айфон Сим(7) Станиславович.

Компютърна компания в Киев, Украйна е обещала безпатни Apple iPhone 7 на първите петима, които легално си сменят собственото име на това на хит смартфона. Украинецът Олександър Турин на 20 години, решил да промени името си по документи на Айфон Сим(7) Станиславович, като в петък е взел обещаният му безплатен телефон, съобщава kaldata.bg.

Ако погледнем стриктно откъм финансовите аспекти на състезанието, трябва да си луд за да не се възползваш от от офертата на компютърната компания.

Все пак в Украйна чисто нов iPhone 7 струва 1600лв., а смяната на името едва 4лв. И въпреки това, приятелите и семейството на господин iPhone Sim не са могли да повярват, че близкият им наистина е сменил името си официално.

„Беше трудно да приемем и повярваме, че е истина. Всеки човек по света се опитва да изрази себе си. Защо не по този начин?“ -Татяна Панина, сестра на iPhone 7.

Гледайки напред, 20 годишното момче не иска децата му да го наричат с името iPhone 7, затова планува да си върне предишното Олександър Турин когато реши да има поколение.