Жана Бергендорф: Най-важното за мен е да спра кокаина!

38

„Най-важното за мен е да спра кокаина, защото знам какво съм си причинила на главата. Мен трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной. Затова постоянно ми тече носът“.

Това шокиращо признание направи Жана Бергендорф по време на откровен разговор с поп фолк певицата Емануела в Къщата на VIP Brother, съобщи vesti.bg.

Попитана от Емануела колко пъти е употребявала кокаин, Жана каза:

„Няма значение колко съм шмъркала. Достатъчно е, че да съжалявам за всичко, което съм си причинила сама“, сподели тя, обяснявайки и защо се храни повече – тъй като апетитът ѝ е засилен заради абстиненция. Според Жана и проблемите ѝ с бъбреците са отново заради употребата на наркотици.

Тя разказа, че е влязла в шоуто най-вече за да си почине, за да спре и да отправи предизвикателство към самата себе си, че може и без тях.

„И съм много по-усмихната“, споделя Жана за борбата си.
Името на Жана Бергендорф не веднъж е спрягано с наркотици. В края на април т.г. тя бе задържана за употреба на кокаин, след като предизвика лека катастрофа на 19 април към 22:30 ч. в София. Часове след задържането й, Жана Бергендорф беше освободена срещу мярка „подписка“, а по-късно ѝ бе наложена глоба.

Преди това пък – през юли 2015 г. Жана попадна в полизрението на медиите заради битов скандал, при който беше открита и „тревна маса“ в дома ѝ, но тогава стана ясно, че тя не е била нейна.

Изповедта на Жана Бергендорф в риалити формата обаче повдига един друг, много по-глобален проблем, и той е, че тя признава за своите слабости и търси решение на проблема си, но има и още много други хора в България, които употребяват забранени субстанции, част от тях дори не подозират за зависимостта си, а други го правят и се лекуват.