Биха и съблякоха момиче, нейн познат споделя, че това не е за първи път (ВИДЕО)

1225

Видеоклип с брутална гавра с тийнейджърка, публикуван във Facebook, предизвика бурна вълна от недоволство в мрежата.

На клипа се вижда как две момичета се нахвърлят върху своя позната, обвинявайки я, че е спала с определено момче, допълва NOVA.

Докато едната побойничка напада жертвата, удря я, дърпа я за косата и я поваля на земята, другата снима случващото се с телефон.

В края на потресаващото видео момичетата карат жертвата си да се съблече чисто гола.
Според коментари под клипа във Facebook побойничките са 15-годишни, а подложената на унижение е на 14.

Познат на малтретираното момиче споделя:

„Много пъти съм бил свидетел как я бият и съм се опитвал да я променя“, заяви ученикът.

На видеото, което се появи в социалната мрежа вчера, се вижда, че докато едната побойничка напада момичето, удря я, дърпа я за косата и я поваля на земята, другата снима случващото се с телефон. В края на клипа ученичките карат жертвата да се съблече гола.

„Разстроена е. Чака да започне училище. Ще се оправи“, коментираха лаконично близки на момичето. „В момента в две социални групи се водят разследвания“, уточни лелята на момичето.

На полицията е известно кои са ученичките, извършили и заснели гаврата. По случая работи детска педагогическа стая, защото участничките в клипа са малолетни. Родителите са подали жалба. Образувано е досъдебно производство.

„И в училище, и родителите, и съседите – всички ние някъде бъркаме, за да се стигне до тази агресия“, коментира в студиото на „Здравей, България“ училищният психолог Младен Владимиров.

„Този акт на насилие може да бъде определен като тормоз. Клипът се споделя в социалните мрежи, което говори и за налагане на кибертормоз. Децата явно демонстрират гняв, желание за отмъщение, желание да доминират