Български учен предрече че светът ще свърши през 2068 година

63

Светът свършва през 2068 година.

Това е прогнозата на сериозен български учен, който от години живее в САЩ и е познат зад граница. Кирил Чуканов е откривател на свободната квантова енергия съобщи blitz.bg. Той създава прототип на „квантов генератор“, който е в състояние да произвежда електрическа енергия от нищото. Уникално е, че още Нютон преди време е предрекъл, че през 2060 година ще настъпи краят на света по същата причина.
Още през 2009 г. Чуканов публикува статия, в която описва теорията си. Според нея промяната от класическия индустриален социален ред към модерна цивилизация ще настъпи между 2010-2022 г. Още тогава той казва, че нищо не е вечно или стабилно и затова ни предстои да преминем към напълно различен вид социална подредба.

„Еволюцията на човешката цивилизация не е случаен процес, зависещ от чистата случайност или от капацитета на желанията най-добрите политици или икономически лидери в света. По-скоро е квантова верига от социални, научни и технологични събития, управлявани от неизменните квантови закони на Вселената. Големите капитали, деветте най-големи притежателя в света на нефт и газ, най-силните правителства, ислямистките екстремисти или всякакви други, или устойчивият политически консерватизъм не могат да спрат процеса на унищожаване на текущия социален ред“, пише ученията ни.

„Унищожението на последната човешка цивилизация – модерната, ще започне около 2056 г. и ще бъде завършено окончателно около 2068 г. – краят на света!

Годината 2068 представлява не само края на човешката цивилизация, но и краят на Вселената. Ускореното унищожаване на човешкия вид може да се очаква да започне около 2063 г. След 2068 г. няма да има нищо останало. Нашият свят и животът в него ще изчезнат в Неопределения край на Вселената.