Огромно НЛО разби база на ИД в Сирия (ВИДЕО) ?

100

Небето и земята били озарени от няколко мощни, ярки взрива. Атака на извънземни над база на Ислямска държава е била засечена от камерите на разузнаването на военната авиация в Турция. Според тях представители на извънземния разум по мистичен начин успели да накажат бойците, предаде: „БЛИЦ“.

През нощта огромно НЛО се появило над базата на Ислямска държава в Сирия. След това небето било озарено от няколко мощни, ярки взрива. После се чули и няколко взрива на земята.

Летящите, разпръснати от удара, отломки на терористичната база можели да се видят от голямо разстояние. Приключвайки с бомбардировката, корабът с извънземните изчезнал.

Взривовете са станали през нощта на 5-ти май. Засечени са от камерите за наблюдение на военното разузнаване на Турция, разположени на границата със Сирия. Записите са качени в
YouTube във вторник, 10 май.

Турската преса се е обърнала с официално запитване за бомбардировките в полицията, но властите за момента са отказали да дадат обяснение за среднощната атака. По думите им, базата на Ислямска държава била разрушена вследствие на рядко, атмосферно влияние.