Седмичен хороскоп

30

Овен

Събитията през тази седмица ще са доста противоречиви. От една страна ще получите добри препоръки, работата ви ще е успешна, всички ще ви хвалят и ще ви се радват. От друга, може да усетите силна умора, да се почувствате изтощени, да нямате желания за нищо. Отделете време за духовните си необходимости и при това го направете в компанията на любимите си хора. Ефектът ще е с пъти по-въздействащ.

Телец

Ще бъдете изключително ангажирани в предстоящия период. Ще имате допълнителни задачи, но ще получите и допълнителни финансови приходи. Ще научите нова информация, която ще ви е изключително полезна. Бъдете предпазливи по отношение на контактите си и на опита, който се готвите да приложите. Не е изключено да участвате в някаква публична проява, преценявайте изказванията си задълбочено.

Близнаци

Обмисляйте действията и реакциите си задълбочено и предпазливо. През тази седмица ще се наложи да се справите с не една критична ситуация и не е изключено да допуснете грешки, в резултат на припряност. В същото време сте и разсеяни, мислите за няколко неща едновременно и може да ви е трудно да си изградите ясна тактика по важните въпроси. Обсъждайте важните неща с колеги или приятели, на които имате доверие и се съобразявайте с препоръките им.

Рак

Енергийното ви ниво е стабилно. Всичко, с което се захванете ще бъде довършено добре. Умението ви да разпределяте силите и интересите си през тази седмица ще ви помогне да свършите много неща за кратко време. Не са изключени затруднения, свързани с оборудването и техническата поддръжка на работното място, но за сметка на това личния автомобил няма да ви изневери.

Лъв

Избягвайте спонтанните решения. Ако почти през цялата седмица се чувствате отпаднали или нямате желание за нищо, то причините може да са различни: или сте боледували и сега сте във възстановителен период, или сте преуморени, или се е случила някаква неприятност у дома. Отделяйте поне по час за разходка на открито ежедневно. Може да не стабилизирате енергетиката си, но благодарение на хубавото време ще си осигурите положителни емоции.

Дева

Много е възможно през тази седмица да се наложи да балансирате между различни групи или различни интереси. Преценявайте си силите обективно. Не се намесвайте в теми, за които не сте подготвени. Ако се наложи да поемете допълнителни задължения, то потърсете и допълнителна информация, която би ви помогнала да се справите качествено и в срок. Изслушвайте чуждото мнение, но следвайте собствените си принципи

Везни

Предстои ви да преживеете някаква промяна през тази седмица. Може да е директна или пък символична. Не е изключено да получите лоша новина за раздяла с близък или пък да се „разделите“ с нещо, с което сте свикнали съвсем символично – да загубите предмет със сантиментална стойност, да се наложи да спазвате забрана, която ви е неприятна. Другият вариант е да завършите отдавна започната дейност и да се насочите към нещо ново. При всички случаи преживяванията ще са непознати.

Скорпион

Периодът е успешен и положителен що се отнася до работата и бизнеса ви, но доста негативен що се отнася до контактите. Прекалено сте емоционални и невъздържани. Склонни сте да реагирате първосигнално и „каквото ви е на сърцето това да ви е на устата“. Думите ви може да засегнат близък, да предизвикат конфликт, за който след време ще съжалявате. От вас зависи да си спестите тези неприятности.

Стрелец

Много сте активни, имате желание да направите нещо ново, да удивите света около себе си. Бъдете готови за противоречиви реакции. Някой може и да одобри авангардните ви идеи, но някой може и да ги отхвърли. Преценявайте коя каква позиция е заел, защото не е желателно да се конфронтирате с шефа си или друга влиятелна личност. Не се захващайте с рискови финансови операции, загубите ще ви върнат много назад.

Козирог

С много занимания ще се наложи да се справите и няма да ви е лесно. На работното място обстановката ще е напрегната. Съществува вероятност от умора и изтощение да си го „изкарате“ на близките, което ще създаде допълнителни проблеми. Обмисляйте подробно всяка дейност, с която се захващате и ако търпи отлагане не я започвайте изобщо. По-добре малко, но докрай, отколкото много и до никъде.

Водолей

Почти през цялото време ще сте ангажирани с чужди проблеми. Много сте всеотдайни и имате желание да помогнете на всеки, който ви помоли за нещо, обаче едва ли ще постигнете някакъв положителен резултат. Ще се окаже, че разпилявате енергията си безразборно и собствената ви работа изостава за сметка на чуждата, която също е недовършена. Опитайте се да овладеете спонтанните прояви на алтруизъм.

Риби

Ще се наложи да действате по абсолютно точни правила или да следвате съвсем конкретни инструкции. През тази седмица няма да имате възможност да проявите много лична инициатива, но пък ще имате възможност да разкриете потенциалните си таланти. Ситуацията ще е динамична, но за вас е важно какви са крайните ви постижения, а не как сте стигнали до тях.

Източник: az-jenata.bg