Борисов: Адвокатите на „Мултигруп“ стават борци за корупцията

61

Най-силното ни място е чистота на партията, затова ако докопам някого – милост няма, каза премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната работна среща на партията, предаде Агенция „Фокус“.

„Събрал съм ви, защото всеки от вас носи политическа отговорност. Всяка партийна организация трябва да бъде толкова чиста, кристално в борбата с корупцията, че темата не трябва да се вдига до мен. Прекрасно знаете какво не би приело обществото по места. Няма да го правите, край!“, заяви Борисов. Той посочи, че никой не помага на ГЕРБ и правителството в борбата с контрабандата, а „ходят да се пазарят с контрабандистите да ни свалят“. „Това, че днес другите изглеждат слаби, не трябва да ви подвежда изобщо, защото те се организират на принципа на общия враг. Адвокатите на мафията, адвокатите на „Мултигруп“ стават борци за корупцията и около тях и те с тях почват да се обединяват.

Ако докопам някого от вас, милост няма и вие го знаете. Пощада за никого няма да има, каза още Борисов и напомни, че лица като Искра Фидосова вече не са част от партията. „Българинът вижда, отчита, подкрепя, но само малко съмнение в нас да се появи и сме приключили“, каза още Борисов и посочи, че именно корупцията е довела до това партия като БСП да се срине до 10-12% подкрепа.