Нашенка с невероятна дарба лекува безплатно над 20 заболявания

69

С невероятна дарба разполага нашенка от Бургаско. Бившата телефонистка Надя Андреева от град Камено вече години наред избавя хора от различни болести със силата на гласа си.

Вече почти четвърт век лечителката се бори със заболяванията на хора от цялата страна, като им помага напълно безплатно. Успява да надвие над двадесет вида болести, сред които дори диабет и рак.

Казва, че успява да повлияе състоянието на болните както с глас, така и с поглед, присъствие и енергия. Именно силната ѝ положителна енергия помагала при различните заболявания. За да помогне на даден човек обаче, поставя много важно условие – той да ѝ има вяра напълно.

Самата Надя споделя, че една от най-важните дати в живота ѝ е 17-ти декември 1991 година, тъй като тогава получава свише силата да помага на хората и да ги избавя от болежките им. След като дарбата я споходила внезапно, тя усетила, че вече разполага с могъщо умение. Така започнала да помага на хора.

Мълвата за лековитите способности на жената бързо се разнесла и познати и непознати редовно ѝ звънели за помощ по телефона. Към днешна дата обаче тя предпочита да не си служи с телефонни разговори, защото зложелатели започнали да се възползват от добрината ѝ.

Първо, провеждам сеанс по телефона, а след това с болния трябва да се видим на живо, ако има нужда от по-нататъшна помощ. После пак можем да комуникираме по телефона или по скайп, но след като съм наясно кой стои срещу мен, споделя Надя пред СтандартнюзКом.

Освен с гласа си лечителката цери и със специална вода, която сама зарежда с космическа енергия. Категорична е, че и нея дарява безплатно на всеки, който има нужда от помощ. Уверява, че откакто помага на хората, е излекувала редица болни. Колкото и труден да е проблемът обаче, тя не желае да получи заплащане за усърдието си.

Проводник съм на божествена енергия и трябва да я предам. Лекувам хора, защото тази енергия ми е дадена за това, уверява бившата телефонистка от Камено.

Източник: sanovnik.bg