Чудо! Умрелият заради селфи лебед Джорд оживя?

77

Нечувано, Джордж си е добре!„- Това написа потребител от Фейсбук, който е видял прословутият лебед станал известен след като жена се опита да си направи селфи с него.

lebed selfie2

Ето ранните слънчеви лъчи. И приятелите му са добре, не чувано. Няма никаква смърт на лебед, тези 4-ма „мускетари“ са си където им е мястото,и са добре след нападението на туристката,за която продължаваме да чакаме да бъде санкционирана за нейното деяние. Ех, ама душата ми се успокои.„- добавя потребителя и предоставя снимки на Джордж.

lebed selfie4

„Скъпи граждани, появилите се слухове, че лебедът, който е бил малтретиран от туристка е мъртъв и че е умрял на плажа, не са истина. Също така има възможност да има мъртъв лебед, но да е някой друг не този.

Затова ви питаме: дали сте видели тяло на мъртъв лебед тези дни?

Моля за надеждна и истинска информация, без измислици, защото действително е сериозно и изключително тревожно това. Благодаря на сътрудничеството. Очакваме и разследване да бъде проведено след предоставяне на информация на компетентните органи. Съвсем скоро ще открием лебеда Джордж, този с увредено крило, защото смятаме, че това е същият лебед, с който туристката си правеше селфи, след което той е стресиран.“- пише друг потребител.

lebed selfie3

lebed selfie5