Известна блогърка роди и хвърли децата си в кофата за боклук (СНИМКИ/ВИДЕО)

285

Бюти блогърката Алис Ен Дейво от американския щат Южна Каролина е заплашена от доживотна присъда за убийството на две новородени деца.

30-годишната жена е извършила убийствата в началото на декември 2018 г. и през март 2017 г., съобщава вестник The Sun, цитиран от БЛИЦ.

Снимка: Facebook

За жестоките престъпления станало известно след като обвиняемата била хоспитализирана с кръвотечение. Там тя признала, че е била бременна два пъти, но внимателно е криела това от всички, за да се отърве от децата незабелязано.

Снимка: Facebook

По време на разпита в полицейския участък Алис Дейво е разказала, че е родила първото момче в своя дом и когато той започнал да се задушава, тя дори не се опитала да му помогне, а след това го изхвърлила в кофата за боклук. Подобна съдба очаквала и второто бебе. В същото време обвиняемата отглежда две дъщери, чиито снимки постоянно публикувала в социалните мрежи.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама