Надуваем замък избухна на плаж в Англия и уби дете (ВИДЕО)

102
Кадър: youtube

Кадър: youtube

Плажът в Норфолк, Англия, се превърна в ужасяваща трагедия.

Надуваем замък, на няколко метра от морето, избухнал и хвърлил във въздуха малко дете. което в този момент си играело в него, предаде „24часа“

4-годишното момиченце починало малко след като го закарали в болница. Инцидентът станал в неделя в 11 сутринта. Само за няколко минути пристигнали група линейки и полицейски коли, за да помогнат на малкото момиче.

То е закарано в болница, на около 3 км. от мястото, но починало още същия ден. Свидетелка на случилото се разказва, че това е било най-ужасното нещо в живота й.

„Момичето, което играеше вътре в замъка, беше изхвърлено на 6 метра във въздуха”, спомня си тя.

Друга жена. която била на плажа, коментира, че надуваемият замък изглеждал като трамплин и че се уплашила, когато чула „тътена“.

„Веднага разбрах, че нещо лошо се е случило. Всички сме в шок”, добавя тя.

Разследващите все още не са установили каква е причината за експлозията. Собственикът на плажните игри е категоричен, че е от жегата, въпреки че по време на инцидента не е бил там.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама