Грозни сцени от кръстовище в Бургас заради липсваща зебра (Снимка)

80
Снимка: БТВ

Автомобил за малко не удря млад мъж на място, където пешеходна пътека липсва.

Разменят си реплики, след които шофьорът скача и налита на бой, от колата излиза и майка му и се включва в сбиването, а младият мъж ги поваля на земята с един удар, предаде: БТВ

Клипът е заснет от видеорегистратора на автоинструктора Димо Танев. Нито един от участниците не е подал жалба в полицията. Танев е бил с курсист по време на инцидента: „15 минути беше замлъкнал, викам му: „Внимавай, защото гледаш какво става, утре ще излезеш на пътя, просто трябва да сме толерантни един към друг“, разказва Танев.

Снимка: БТВ

По време на инцидента липсва маркировката на пешеходната пътека.“Пътеката бе маркирана неправилно, изместена с метър – метър и половина от мястото, където трябва да бъде позиционирана. След сигнал коригирахме, беше демаркирана, в крайна сметка след няколко дни я възстановихме“, обясни началникът по организацията на движението в морската община Иван Гюлев. На кръстовището в бургаския комплекс „Изгрев“ вече пресичат по-спокойно.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама