Ранен вълк се престори на мъртъв- върна си на ловците (ВИДЕО)

300

Снимката е илюстративна

В Казахстан се случи необичайно събитие – ранен вълк се престори на мъртъв пред ловците, които го простреляха, за да си отмъсти по-късно.

Видеото, заснето от единия от ловците, обиколи социалните мрежи за няколко дни и събра над 100 000 лайк-ка, съобщава actualno.com.

На него се вижда как един от ловците, които току-що се застреляли животното, реши да изрита неподвижното му тяло. В отговор „мъртвият“ вълк внезапно възкръсна и нападна човека.

Снимащият видеото ловец се втурна да помага на приятеля си, но все пак звярът успя да го повали на земята и сериозно да го уплаши.

“РИА Новости” съобщава, че все пак ловецът не е получил сериозни наранявания, а вълкът е умрял от раните си. Въпреки всеобщото весело настроение в коментарите под клипа, има и хора, които осъдиха видяното и призоваха за защита на природата.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама