Голяма верига зоомагазини дарява вместо вас – Вижте как става!

47

Единственото, което Вие правите, е да харесате, споделите или коментирате публикацията ТУК! Анималия дарява!

 

Концепцията на благотворителната кампания се изразява в следното:

За да бъде един бизнес наистина успешен и завършен,
неговата дейност трябва да подкрепя различни каузи
и да носи вътрешно удовлетворение.

„Вие харесвате – ние даряваме!“ е инициатива на Анималия-2009 ООД, провеждаща се с пълната подкрепа на Община Варна.

Обект на дарението ще бъде ОБЩИНСКИ ПРИЮТ ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА – ВАРНА, намиращ се в с. Каменар. След организираната среща между собственикът на Анималия – Деян Липчев и отговорен екип от приюта, Анималия започна подготовка на дарителската инициатива. От приюта в Каменар приемат идеята с отворени обятия. Независимо, че приютът е обезпечен с обществена поръчка, винаги е нужно още нещо, което ще подпомогне дейността на приюта и условията на животните, споделят от Каменар, било то храна или купички за храна и вода, които така бързо се амортизират.


Кампанията се провежда на официалната Фейсбук страница на Анималия в периода 1 – 14 март (включително), като на определен сумарен брой харесвания, споделяния и коментари (заложени като „обща социална активност“) съответства парична сума като еквивалент на дарението. Колкото по-голяма е общата социална активност, толкова по-голямо ще бъде дарението за приюта.

Вие харесвате, споделяте и коментирате публикацията ТУК  – Анималия дарява!

Повече за самите условия за провеждане на инициативата можете да видите на https://www.facebook.com/animalliyazoo/
След приключването на кампанията, сумата ще бъде разпределена като консуматив, подпомагащ дейността на приюта. Между Анималия и приюта ще бъде сключен договор за дарение, в който ще бъдат описани предметите на дарение. Освен в договора, сумата, както и самите предмети, ще бъдат оповестени публично, което гарантира прозрачността на инициативата.
Всеки може да допринесе като влезе в страницата на Анималия и хареса, сподели или коментира поста, специално предназначен за кампанията.

Екипът на Анималия сърдечно благодари на всички, подкрепили инициативата!

Ние от „Нова вест“ също я подкрепихме.  А Вие?