Карадайъ: Това е най-слабият кабинет от края на комунизма

411

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от трибуната на Народното събрание. По негови думи залата на НС е виждала самонадеяност и арогантност още през 2009 година

Чухме колко е прекрасно управлението. Чухме и критика към тях от хора, които си мислят, че от тях започва всичко. Тази зала е виждала самонадеяност и арогантност още през 2009 година, това не е нещо ново. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от трибуната на НС.

“Тази власт, която оценява себе си като чудесна и прекрасна… за нея можем да кажем няколко думи. Няма мерки за подкрепа на бизнеса и гражданите. Няма план за възстановяване и устойчивост, независимо че слушаме за това от доста време. Нямаме държавен бюджет. Инфлацията си върви, вие помагате за нея, но не помагате за разрешаване на кризите”, заяви Карадайъ.

Според лидера на ДПС от декларацията на „Продължаваме промяната“ става ясно, че целта е задкулисието да завладее държавата: “Всяко ваше действие оправдавате с антикорпуция, но засега единственото ви действие е сведено до антикорупционната търсачка Гугъл.

“Това е най-слабият кабинет от края на комунизма. Това правителство прилича на клуб по интереси, а не на правителство”, категоричен беше Карадайъ.