Черен рекорд в Северна Македония. Починалите между 31 и 81 години

335

Тревожни са новините от Република Северна Македония. Рекорден е броят на заразените с коронавирус. Въпреки, това за сега няма информация, изтеклото извънредно положение въведено заради COVID-19, да се удължава. 

Втората вълна на епидемията от Ковид-19 в Република Северна Македония има нов рекорден брой потвърдени случаи – 196, съобщава телевизия Телма, предаде Vesti.

Освен рекорден брой новозаболели днес е регистриран и голям брой починали – 8. Най-младият починал е от Гостивар – на 31 години, а най-възрастният е на 81 години от Охрид.С новооткритите, броят на заболелите от Ковид-19 в Северна Македония достигна 3895 потвърдени случая

Министерството на здравеопазването призова гражданите да спазват предпазните мерки срещу коронавируса, да сътрудничат на епидемиолозите и да предоставят точна информация по време на епидемиологичните анкети. Ще овладеем разпространението на коронавируса, само като се придържаме изцяло към мерките, посочи здравното министерство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама