Актуална информация относно работата на куриерските фирми в страната

668

По повод обявеното извънредно положение в страната, възникнаха много въпроси дали куриерските фирми в страната ще продължат работа.

Вследствие на това, двете най-големи куриерски фирми в страната написаха информативни публикации, в които обясняват следното.

„Спираме дейност до получаване на ясно тълкуване от Министерството на здравеопазването, написаха от „Еконт“, след като по-рано обявиха, че няма да има промяна в работата им.

Във връзка с РД-01-124/13.03.2020 от Министъра на здравеопазването и поради липса на тълкувание от регулаторен орган и Министерството на здравеопазването, от утре 14 март (събота) преустановяваме временно дейност.

Полицаи са информирали и предупредили офиси на „Еконт“, че ще бъдат затворени, ако утре работят.

При промяна ще информират допълнително клиентите си.

От Speedy до този момент не са обявили, че преустановяват дейност, въпреки че това трябва да се случи според заповедта на здравния министър.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама