Мария Игнатова си търси нова половинка

195

Странно, но бленувано желание има Мария Игнатова за 40-ия си рожден ден. По случай юбилея си водещата иска да намери своята сродна душа.

Мария не се свени да признае, че търси нова половинка, с която да създаде семейство.

„За рождения си ден си пожелавам мъж! Без майтап! Искам да се разбираме и е без значение дали е много богат или не“, споделя Игнатова, пише в. „България днес“.

Блондинката хич няма късмет в любовта. Макар Мария да има няколко сериозни връзки зад гърба си и дори брак, тя не успява да задържи до себе си никой от дългогодишните си партньори. Актрисата признава преди време от екрана, че всичките й връзки завършват трагично. Водещата на „Х фактор“ се самоиронизира по време на едно от предаванията, като сравни връзките си с „Титаник“ и „Ромео и Жулиета“.

Игнатова дълго време беше жената в живота на Димитър Рачков. Преди близо две години двамата се разделиха, но успяха да запазят приятелски и колегиални отношения. Според слуховете причина за раздялата им става изневяра от страна на Рачков. Мария приема тежко факта, че друга я е заменила, и за кратко време тя буквално се стопи.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама