86-годишният баща на Илиана Раева тропна хоро на сватбата на внучката си

648

86-годишният баща на Илиана Раева, Райчо Райчев, тропна лудо хоро, а после изкара и ръценица, на сватбата на внучка си Виолета Сиракова.

В събота малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева сключи граждански брак с бившия футболист Георги Коруджиев. Пищната сватба, която бе издържана в лилаво и зелено, премина в резиденция „Бояна“.
Освен младоженците и техните родители, безкрайно щастие озари на тържеството и дядото на булката. Бай Райчо се хвана за хорото и по нищо не отстъпи на младите танцьори. 80-годишният мъж показа завидни умения и в ръченицата, а сватбарите изригнаха с бурни аплодисменти и възгласи „Браво, дядо Райчо!“. А накрая получи целувка и от правнучка си Илиана.
„Моят прекрасен татко на 86 години е на хорото! Младеж!!!! Това беше неговият поздрав за сватбата на внучката му Виолета и любимия ни Георги Коруджиев“, написа Раева под видеото с баща си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама