Една херцогиня на 38

90

На 4 август Меган Маркъл, съпругата на принц Хари, през май, празнува рожден ден. Херцогинята става на 38 г. на същата дата, на която е родена и Кралицата-майка – прабабата на Хари.

Родената в Лос Анджелис Меган ще празнува рождения си ден в тесен семеен кръг, съобщиха световните агенции.  През 2018 г. двамата с Хари сключиха брак, а през май 2019 г. се роди и първото им дете. Преди това Маркъл беше омъжена за кинорежисьора Тревър Енгелсън, с когото се разделиха през май 2013 г. Преди да стане херцогиня, Меган имаше кариера на актриса.

Модните експерти са очаровани промяната на стила на обличане на херцогинята, след като тя влезе в кралското семейство. Дискретни тонове, дълги рокли, скромни деколтета, но  без да се отказва от някои странни хрумвания, които напомнят, че е почитателка на модата.

Мнозина си задаваха въпроса дали бившата американска актриса, която се чувстваше удобно, носейки джинси и сандали, ще се помести в калъпа на кралското семейство и ще се превърне в нещо като клонинг на Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, която въплъщава британската консервативна елегантност.

„Преди сватбата Меган имаше разкрепостен калифорнийски външен вид, напомнящ за обучението й в Лос Анджелис“, поясни Елизабет Волман от сайта Meghan’s Fashion, посветен на стила на херцогинята на Съсекс. Меган е признавала, че цени високо комбинацията от джинси, блуза и блейзер.

„Откакто стана херцогиня, стилът й еволюира, за да се приспособи към новата й роля“, отбеляза Волман – „Тя се отказа от непринудения шикозен външен вид и предпочете неутралните тонове, които бяха забелязани за кратко в месеците, предхождащи сватбата й.“, пише standartnews.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама