Мощна гръмотевична буря удари Пловдив през нощта (СНИМКИ)

63

Шест сигнала за паднали дървета са постъпили в пловдивската противопожарна служба след разразилата се буря в града под тепетата тази нощ.

Това съобщиха от Областното управление за защита на населението.

На място са изпратени шест екипа за отстраняване на проблемите. Към момента няма данни за пострадали или тежки материални щети.


„Възможни са локални изключвания на електрозахранването, които са били възстановени и положението е спокойно“, уточниха и от ЕВН. Засега не е постъпвала информация за изгорели уреди, но все още е началото на деня и картината на по-късен етап може да изглежда различно.

Силна гръмотевична буря събуди Пловдив тази нощ около 01.00 часа. Тя продължи малко над половин час. Бурята приближи откъм Карлово.

Десетки мълнии паднаха в района. Имаше и превалявания от дъжд. Отделни райони на града останаха без телевизия и интернет. Дъждът временно наводни част от улиците.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама