Моделка на Playboy открита мъртва, гола и с кокаин в носа

280

Бивша моделка на Playboy беше открита мъртва в леглото си, след като изкарала бурно парти в Буенос Айрес.

Аржентинката Наташа Джайт е известна личност в родината си. Тя бешее модел, радио водещ и финалист в испанския Big Brother. Според брат ѝ смъртта на Наташа е убийство, информира „Канал 3“.

Смъртта на Наташа е придружена с множество спекулации. Според местните медии тя е била на парти в петък в тесен кръг от познати, умира от множествена органна недостатъчност след консумация на кокаин, ЛСД и алкохол.

Наташа се срещнала със собственика на нощния клуб ”Xanadu“ , който се намира северно от Буенос Айрес. Тя лежеше гола на леглото ми, движеше тялото си нагоре и надолу.Отидох при нея и я докоснах, без да кажа нито дума. После лежеше спокойно, с лицето надолу и аз си помислих, че е заспала. Така че си тръгнах, разказва през CNN собственикът на клуба Гилермо Гонзало Ригони.

При аутопсията са открити следи от кокаин в носната кухина на Наташа. Семейството на Наташа и адвокатът й твърдят, че тя не е употребявала наркотици.

През април миналата година Наташа отправи тежки обвинения за педофилия към аржентински политици и спортисти по телевизията. Няколко младши играчи от „Ривър плейт“ и от „Индепендиенте“ наскоро потвърдиха думите на Наташа, като споделиха, че са били сексуално малтретирани.

„Ако някога открият трупа ми, не е било самоубийство“, пише в туитър Наташа, след като скандалът се разраства. „Внимание: Нямам намерение да се самоубивам! Няма да се давя във вана в банята, няма да се застрелям. Ако нещо такова се случи с мен, не съм го направила аз“, пише още 41-годишната моделка.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама