Сериен убиец рисува 93-те си жертви, ФБР ги търси по портретите

160

Осъден сериен убиец, признал, че е убил повече от 90 души в продължение на почти четири десетилетия, е започнал да рисува картини на някои от жертвите си и ФБР се нуждае от помощ, за да ги идентифицира.

78-годишният Сам Литъл признава, че е убил жена през 1970 г. и е повторил действието си 92 пъти през следващите 35 години, преди да спре през 2005 г., съобщава huffingtonpost.com, цитиран от profit.bg.

ДНК доказателства доведоха до осъждането му за убийствата на три жени през 2014 г., но до ноември миналата година Литъл е признал на властите, че всъщност е убил близо 100 жени.

Ако твърденията му се окажат верни, той ще се превърне в един от най-плодотворните серийни убийци в историята.


Досега следователите са успели да потвърдят 36 от неговите убийства, които обхващат цялата територия на САЩ – от Лос Анджелис до Вашингтон.

В опит да намери помощ за идентичността на жертвите, ФБР започна да публикува рисунките, на които Литъл изобразява жените, рисувайки в килията си.

Досега са пуснати 16 снимки от агенцията, които са плод на паметта на убиеца, демонстриращ точно око за детайлите.

Смята се, че агентите отчаяно претърсват стари случаи и снимки, за да се опитат да идентифицират жертвите, но това се оказва трудна задача.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама