Тази седмица в „Ергенът“, Евгени ще предложи на една от участничките да захвърлят всякакви задръжки

189
Кадър: бТВ/Ергенът

Нова порция емоции и прехвърчащи искри предстоят в следващите епизоди на романтичния риалити формат „Ергенът“, които ще бъдат излъчени тази седмица. Предаването навлиза в решителна фаза, тъй като финалът наближава, а участничките започват да се борят все по-ожесточено, със зъби и нокти, за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

В сряда вечер (10 май) „ергенът“ Евгени ще изненада момичетата с неочакваната си поява в имението посред бял ден, за да поглези част от тях с разкрасителна процедура при професионален фризьор.

Една от останалите претендентки за сърцето на Евгени пък ще бъде изненадана от пианиста с неочаквана покана за индивидуална романтична среща. Двамата ще се изгубят в гората, за да се насладят на компанията си далеч от всички останали.

На коктейла Евгени ще изненада едно от момичетата със спонтанно предложение да захвърлят дрехи и задръжки и да скочат в басейна на имението.

В четвъртък вечер (11 май) е време за поредната групова среща, на която ще се състои генерална репетиция за сватбата на Евгени. „Ергенът“ ще сбъдне мачтата на всяко едно момиче да се види с булчински воал, а претендентките ще се впуснат в забавно предизвикателство, за да си извоюват сватбени снимки със световноизвестния виртуоз. Те ще трябва да напишат и брачния си обет към Евгени, а коя от тях ще успее да изрази най-увлекателно представите си за брачен съюз с него, предстои да разберем.

По публикацията работи: Пламена Сутева