Очевидци разказват, защо джип се озова „кацнал“ върху ограда в София

99
Снимка: Facebook/C. Hristova

Вчера от медия „Нова Вест“ ви съобщихме за абсурдна каскада, станала в София, при която джип се озова кацнал върху ограда, след като два пъти се превъртял във въздуха:
„Висш пилотаж“ на пътя: Джип „кацна“ на ограда у нас (ВИДЕО)

Днес очевидци на случилото се разказаха още подробности. Според тях до абсурдната ситуация, при която за щастие няма сериозно ранени, се е стигнало след като едната кола е минала на червен сигнал на светофара.

Джипът, „качил се” върху ограда на метро в София, е бил ударен от друга кола, минала на червено. Това твърдят очевидци, съобщи Николай Николов, началник управление „Експлоатация“ към столичния „Метрополитен” в ефира на Нова телевизия. Инцидентът стана на метростанция „Акад. Ал. Теодоров – Балан” в столичния квартал „Младост”.

„Към 13.40 ч. афектирани граждани съобщават на касиерката в метрото за случая. Според очевидци автомобилът, при опит за ляв завой, е бил връхлетян от друга кола. Първоначалната информация е, че е минала на червено. Истински късмет е, че джипът не е паднал в подлеза и няма ранени”, обясни Николов.

По публикацията работи: Венета Николова