Айлин от „Ергенът“: Как ще ми кажете на мен, че съм туркиня? Какво е това нещо? (ВИДЕО)

442
Кадър: Youtube/Надкаст

Красивата Айлин бе една от издигнатите фаворитки за сърцето на Евгени в тазгодишното участие на риалити формата „Ергенът“, но въпреки това тя трябваше да напусне на няколко крачки от финала

През цялото време в предаването Айлин демонстрираше завидно търпение и хладнокръвие, макар, че бе нападана от други участнички.

Изглежда обаче, че има една тема, която не може да остави красивата каратистка равнодушна – а именно въпросът за нейния произход.

Айлин Бобева избухна по темата, за която се спекулираше в социалните мрежи още докато беше в романтичния формат, а именно дали е българка или туркиня? Синеоката красавица даде категоричен отговор на въпроса за националността си.

„Ма мойто момиче, аз съм родена в България и съм българка, и когато ходя на състезания всеки път и съм първа, аз слушам българския химн. Аз представям България! Ма как ще ми кажете на мен, че съм туркиня? Какво е това нещо! Това страшно много ме дразни. Защо са такива хората? Това, че баща ми е от турски произход, не ме прави туркиня, бе хора!“, гневно коментира Айлин по време на свое интервю в онлайн платформите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @q4eka