Медведев: Не ни останаха други възможности, освен да ликвидираме Зеленски

534

Тези думи идват от страна на заместник-председателя на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, след случилата се атака с украински дрон срещу Кремъл. Зеленски отрича Украйна да има нещо общо

Нападението срещу Кремъл с украински дрон не оставя на Русия друга възможност, освен да ликвидира физически украинския президент Володимир Зеленски „и неговата клика“.

Това мнение изрази днес в своя канал в „Телеграм“ Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност, цитиран от ТАСС.

Коментирайки предполагаемите действия на Киев, Медведев написа: “След днешния терористичен акт не ни останаха други възможности, освен физически да ликвидираме Зеленски и неговата клика.“

Според Медведев украинският президент Володимир Зеленски “дори не е необходимо да подписва акт за безусловна капитулация“.

„Хитлер, както знаете, също не е подписал (такъв акт). Винаги ще се намери някакъв заместник от типа на президента – адмирал Дьониц“, (Адмирал Карл Дьониц е бил главнокомандващ германските военноморски сили по време на Втората световна война, министър на войната и за кратко наследник на Адолф Хитлер на поста държавен глава на Третия Райх, бел. ред.), добави бившият руски президент, съобщава БТА.

По публикацията работи: Пламена Сутева