Лют пиянски скандал доведе до сбиване между две семейства: Двама мъже пострадаха

234
Колаж: "Нова Вест"

Двама мъже са задържани във връзка с нанесена телесна повреда в Долна баня. Това съобщиха от ОДМВР-София за медия „Нова Вест“. Скандалът започнал заради вдигане на шум. След случилото се сбиване, двама мъже са пострадали, като единият е с опасност за живота

Около 23.05 часа на 2 май в РУ-Костенец се получил сигнал за сбиване между група мъже пред адрес в Долна баня. Изпратените на място полицейски служители установили, че след пиянски скандал за силен шум е възникнало сбиване между членовете на две семейства, в резултат на което са пострадали двама мъже.

Единият е настанен в болница с черепно-мозъчна травма и опасност за живота, а другият след преглед е диагностициран със счупена ключица и е освободен за домашно лечение. В хода на започналото разследване са установени и разпитани свидетели.

За срок до 24 часа са задържани двама братя и техният баща, който впоследствие е освободен по здравословни причини. От адреса им са иззети метална тръба и две секири. По случая е образувано досъдебно производство. Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата.