Неизвестни до сега факти около случая на Галя – майката на детето Буда

1549
Снимка: Facebook / Г.Т.

На непубликувани до сега факти за ражданията и живота на Галя Танева – майката на детето Буда – попадна репортер на медия „Нова Вест“ в социалните мрежи.

Припомняме Ви, че тя беше настанена в психиатрична болница против волята й, а детето й, което до скоро нямаше ЕГН и Акт за раждане, беше кръстено служебно от държавата Атанас и настанено от социалните в приемно семейство. Въпреки слуховете и критиките към Галя Танева детето беше открито в добро здраве в дома, в който тя го отглеждаше.

Потребителка с профил във Фейсбук – Marina Georgieva – която е дългогодишна близка приятелка на вкараната в психиатрична клиника жена, разказва за нея и за ражданията й.

Ето какво написва Георгиева на стената на личния си профил, публикуваме го без редакторска намеса:

„Галя не е ЛУДА!
Случаят Галя клокочи.
Седи като външна тоалетна в която някой е изсипал мая и всеки момент лаената ,ще прелеят. Въпроса е в чии двор.
Единият е нашият, другият е на тия дето се опитват да набутат всякакви гнусни практики с които да заклещят ЧОВЕКА да не шава, освен за да потребява произведените за негово добро стоки и УСЛУГИ.
Мислите, че случаят Галя е случаен? Я пак помислете…
Кой бута вратата? ИК маскирана като секви поправки на разни ЗСУЗЗДПСТИОПЛН… и всякакви трибуквеници приготвени за грижа и от грижа…разбира се.
То кой не се кле от тъпата трибуна, че цел номер едно в неговата политическа кариера е да спаси (как) Гина от Гошо. Киро даже удари един кръст в първият работен ден на тоя нищожен превзет от идиоти 49 парлапарлаМенте.
Случаят Галя не е личната драма на една луда жена, а врата, през която да влизат мултидисциплинарни екипи в къщата на всеки, който нещо не ги кефи, и в тях разни Богдановци да имат тежката дума.
Вече не СЪДА, а тая паплач, ще може с един ДОКЛАД на психолог да ви вкара при Галя у лудницата за дълго време. Сега се сетете за най- избираната специалност в университетите « За кой ли идва тая армия от нереализирани фолкпевици? Самотни майки бол…
Ама кой да четеееее.
Заети сте да съдите.
Съдите себе си глупаци.
Аз съм една от тия осем( всъщност бяхме девет ») човека, дето будят смях, че са ходили на протест пред психиатрията.
Разбира се НИКОЙ освен неин роднина,( пази боже да имаш сестра като тая на Галя) не може да я види нито да получи съществена информация, но за сметка на това видяхме Боян (бащата на бебето починало при раждане) плюс двама близки приятели на Галя.
Интересни неща разказват, сигурна съм, че не го правят за пръв път, честно си говоря хората, като такива дето няма какво да крият, убедени, че ИСТИНАТА може да извади Галя и да върне Буда.
От 2016 г. го претоплят Случая Галя, кой ли не се е упражнявал върху него, но подробностите ги няма, истината е изкривена до БЕЗОБРАЗИЕ! удобно е Галя да стане толкоз нелицеприятна, че никой да не ще да застане до нея. До голият г*з на Драг куин може.
Сега си набийте в главите!
Галя и Боян НЕ СА УБИЛИ БЕБЕТО СИ!
Починало е защото бебета се раждат с увита пъпна връв около врата, а лекаря в линейката, дето са извикали за да окаже помощ НЯМАЛ ПРАВО да изражда в къщи.
Лекаря нямал право …да е ЛЕКАР!
Линейката е извикана достатъчно рано, че да стигнат до болница, ма пустата линейка се загубила и трябвало някой да ходи да ги преведе до дома.
..а раждането не чака. Не можеш да стиснеш краката и да чакаш някой да са ориентира в Иван Базово. Влезли, видели, че се ражда и излезли отвън да изчакат. Родило се, мъчили се
хората да го спасят, но не било писано да стане. Ония от линейката констатирали смъртта, качили ги криво ляво и ги завели у болницата.
Има запис на раждането, който е от много време в полицията, още е там, същата която ги е привиквала да ги разпитва… Нямат повдигнато обвинение. Невинни според тия дето са овластени да въртят закона и наказанията.
Не и според вас» глупави маши в ръцете на алчни и продажни хора.
П.п.Утре за това как се влиза в психиатрия заради една шепа смокини, един сигнал за нож на кръста и една УЖ рутинна проверка която завършва с лудница, след която излизаш като парцал.
П.п. въпроси за размисъл »
1. кой подаде сигнал който задвижва процедурата и за какво?
2. Какво ПРЕСТЪПЛЕНИЕ е извършила Галя наказуемо от съд?
3.Помните ли Севда, циганката която размахваха по медиите, по случая с разменените бебета….как мило ни я навираха в очите и вие пак я съдехте, а те прекараха прецедент след който, сега може всеки да има претенция към ВАШЕТО БЕБЕ само на база съмнение »
Даже може да не видите лицето на усъмнилия се.
Блейте и се чувствайте велики с филтър за вода последен писък на модата.“