Основи на гардероба: 7 задължителни дрехи за всяка дама

3605
Снимка: Freepik.com

Сигурно сте чували за парадокса да имате пълен гардероб с дрехи и да нямате какво да облечете?

Всъщност това може да е вярно и много жени са изправени пред такъв проблем. Обикновено това се случва поради закупуването на дрехи, които практически не могат да се комбинират и целта им е само за един повод.

Представете си, че имате гардероб, пълен с парти рокли и се обличате за работа. Следователно има смисъл да нямате абсолютно нищо за обличане. За съжаление, дори най-добрите от нас са склонни да купуват тези чудеса с едно попадение и се сблъскват със същия проблем. Добре е да имате няколко такива, но трябва да наблегнете на дрехите, които лесно се комбинират и носят на различни поводи.

Чрез дрехите и аксесоарите винаги можете да направите изявление и да покажете частица от вашата личност. Можете да направите това, като изберете правилните дрехи и аксесоари, за да имате тоалет, който ви изглежда страхотно.

Ето защо е важно да купувате вечно на мода дрехи. Нека да видим какво означава това.

1. КЛАСИЧЕСКА РИЗА
Класическата памучна риза е винаги на мода. Трябва да я имате в бяло, черно, морско и сиво, за да можете да ги комбинирате с всякакви други дрехи. Класическите неутрални ризи са точно това, от което се нуждаете. Могат да се носят, както на ежедневни, така и на по-официални поводи. На кафе с приятели? Отивам на работа? Излизам? Други елементи от облеклото ще диктуват ефектността на целия тоалет, но този класически елемент може да се съчетае идеално с огромен брой от тях.

LC Waikiki код за отстъпка

2. ЧЕРНО САКО ИЛИ ЖИЛЕТКА
Всяка жена трябва да има класически черен блейзър. Това е нещо, което трябва да бъде там за работна среща, презентация или вечерно излизане. Това е асо в ръкава ви за всяко спешно изискано събитие, когато нямате идея какво да облечете. Въпреки това, ако блейзърите не са вашето нещо, жилетките играят подобна роля и допълват фигурата ви. Изберете вълна за студената зима и памук или коприна за по-топлите дни. Жилетките се предлагат във всякакви форми и цветове, но имате нужда от набор от основни неща, което означава черно, сиво, бежово или всеки друг неутрален цвят, който пасва на повечето артикули в гардероба ви.

3. ДОБРИ ДЪНКИ
Подходящите дънки са всичко. Не говорим за онзи случаен чифт, който сте получили при разпродажба, който е доста ОК. Вместо това говорим за инвестиране в чифт дънки, които ще ви стоят перфектно. Трябва да излезете и да започнете търсенето на дънките, които ще ви накарат да изглеждате и да се чувствате невероятно. Освен това те трябва да са достатъчно неутрални, за да можете да ги носите практически навсякъде. Независимо дали са с висока, средна или ниска талия, светли, тъмни, тесни или широки, изберете вида, който харесвате, и го вземете за себе си, независимо от цената. Има някои невероятни цигарени, изрязани и шикозни дънки-бойфренди, така че можете да избирате от огромно разнообразие и да изберете идеалния чифт.

LC Waikiki код за отстъпка

4. ВТАЛЕНА ПОЛА
Вталените поли никога не излизат от мода и могат да преминат от изискани до абсолютно ежедневни. Можете да ги носите с обувки на ток или маратонки – и в двата случая ще изглеждат страхотно. Що се отнася до материалите, памукът винаги е безопасен вариант, но може да помислите да вземете нещо малко по-твърдо, за да поддържате формата. Тези поли могат да издържат вечно с подходящата материя, така че не се колебайте да купите няколко. Те определено няма да стоят просто в гардероба ви.

5. МАЛКА ЕЛЕГАНТНА РОКЛЯ
Всяко момиче има нужда от малка черна рокля или дори от няколко. Най-класическата е равна черна рокля без ръкави. Този може да се носи милиони пъти и да изглежда различно всеки път, когато го носите. Това е опция за всяко парти или официално събитие. Вашите аксесоари ще прекроят тоалета, а роклята може да издържи на практика всичко, с което решите да я съчетаете.

6. КЛИНОВЕ
Те могат да се считат за истинска основна част от гардероба поради тяхната гъвкава природа. В резултат на това модните хора носят клинове – особено онези „основни“ стилове при повторение. О, и под основни имаме предвид класически черни клинове – шик, но семпъл. Като се има предвид тяхната гъвкавост, много артикули могат да се комбинират с клинове, за да се създаде изключителен външен вид.

Как да стилизирате любимите си дънки с подходящите обувки

7.  МАРАТОНКИТЕ
Не е нужно да сте моден експерт, за да облечете чифт сини дънки със стил. Нуждаете се само от правилния чифт обувки, за да завършите външния вид, независимо дали се стремите към елегантно ежедневно облекло за офис или елегантно облекло, с което да излезете в града. За всеки деним стил, от изпрани с киселини кльощави до тесни дънки с висока талия, има емблематична обувка, която може да издигне външния вид на следващото ниво. Ето какво трябва да знаете за избора на най-добрите стилове обувки, които да носите с любимите си дънки. Промо код Nike

В заключение, всеки гардероб трябва да има седем основни елемента от облеклото: класическа риза, стилни дънки, черен блейзър, вталена пола, клин, рокля и  маратонки.

С тези елементи можете да създадете десетки различни визии за всеки повод. Така че се уверете, че имате тези основни елементи в гардероба си, за да сте винаги подготвени!