Изненадващи обрати и „унищожителна коалиция“ в „Ергенът“ тази седмица: Какво още да очакваме?

128
Кадър: Youtube/Ергенът

Предстоят нови вълнуващи епизоди на романтичния риалити формат „Ергенът“ и тази седмица. Една от изненадите ще бъде неочакваното завръщане на Айлин в имението, след отпадането й от шоуто, което беше излъчено миналата седмица. 

Но освен това зрителите ще станат свидетели на зараждаща се „коалиция“ между две от най-изявените съпернички за сърцето на ергена Евгени. Ще видим и невиждана до този момент изпепеляваща страст между пианиста и една от претендентките.

В сряда вечер Евгени ще покани на специална групова среща шест от дамите, които заедно с него ще отидат на горещ плажен коктейл. Едно от най-балансираните момичета за първи път ще флиртува толкова открито с Евгени, което раздразни дори и най-близките ѝ приятелки в имението.

Междувременно, в имението двете претендентки, чиито имена не присъстват в поканата за груповата среща, ще обсъждат възможна „унищожителна коалиция“, въпреки, че са две от най-изявените съпернички.

Зрителите предстои да станат свидетели и на неочакваното завръщане на отпадналата миналата седмица участничка Айлин, което ще се посрещне с изненада както от Евгени, така и от останалите момичета.

По време на вечерния коктейл Елена ще използва усамотението си с Евгени, за да го попита директно дали, извън емоционалното привличане помежду им, я намира за сексапилна.

В четвъртък вечер Евгени и избраницата му за индивидуална среща ще се отправят на романтично пътешествие отвъд пределите на Бодрум. В същото време останалите момичета в имението ще бъдат предизвикани от Наум да изразят привличането си към „ергена“ в поетично любовно съчинение.

Завърналата се дама от романтичната среща, ще се завърне в имението не само с усмивка, но и с красив подарък.

По публикацията работи: Пламена Сутева