Меган от „Ергенът“ обяви: Имам приятел и съм безумно щастлива с него

252
Кадър: bTV

Красивата и скромна Меган се нареди сред участничките, отпаднали от реалити формата „Ергенът“. Тя разкри какво е научила в предаването, как се чувства от участието си там и какво й се е случило след него

„Не съжалявам, че напуснах „Ергенът“. Смятам, че човек с държание като моето, може би нямаше голям шанс да остане по-напред в предаването“, заяви тя в ефира на bTV.

Меган смята, че един от факторите, довели до напускането й, е това, че е по-плаха от останалите участнички.

„Някак си не можах да се отпусна пред Евгени. Смятам, че и той сякаш не положи необходимите усилия да ме опознае малко по-добре. Аз съм човек, който допуска трудно хора до себе си. От друга страна смятам, че наистина държанието ми бе нормално и при мен нямаше драми и конфликти. Нямаше нещо, което да бъде по-интересно за зрителя, така че да поддържа интереса им спрямо мен“, обясни Меган.

Тя разказа и за това как я е променил формата, след като е напуснала предаването.

„Честно казано беше доста стресиращо за мен. Досега не бях изпитвала нещо подобно – да съм с толкова много жени, и то с толкова различни характери, на едно място. Но смятам, че успях да придобия увереност, от която определено имах нужда“, заяви красавицата.

Тя обясни, че се е явила на кастинг за предаването, преди изобщо да знае кой ще е „ергенът“. Меган обясни, че семейството и приятелите й са я подкрепили в това нейно начинание.

„Сега, когато гледат епизодите, се гордеят с моето участие, но за жалост видяха, че сякаш светлините на прожекторите бяха насочени към друг типаж момичета, по-конфликтно настроени, докато аз не съм една от тях“, разкри Меган.

Тя заяви, че е успяла да изгради приятелски отношения с някои от момичетата, като смята, че те ще останат във времето. Това са Крисия, Микаела и Поли, по думите на Меган.

Меган не пожела да коментира обидни думи, изречени по неин адрес от други участнички (Габи и Елисавета). „Както там, така и в реалния живот, аз не общувам с такива хора и не бих искала да коментирам държанието им“, посочи скромната красавица.

Меган заяви, че смята, че най-накрая е успяла да преодолее страха си от обвързване. „В момента имам приятел и съм безумно щастлива с него“, обяви тя, като поясни, че се е запознала с него в Канада, но е „наш човек“.

По публикацията работи: Пламена Сутева