Млада жена споделя на какво е станала свидетел, случило се на околовръстното в София

684
Снимки: Facebook/М.М.

От редакцията на медия „Нова Вест“ попаднахме на интересен разказ в социалните мрежи. Става въпрос за случило се драматично ПТП, в което няколко младежи самокатастрофират, излитайки от пътя.

Както се вижда от снимката в публикацията на Мадлен Митева, която може да намерите най-отдолу в статията тук, колата е прелетяла голяма разстояние. Случката се разиграва на околовръстния път на София – място, което не може да се нарече неоживено.

Младата жена веднага спира и се притичва на помощ. Ето какво разказва тя:

„4ма младежи, можем и тинейджъри да ги наречем, Бог беше с тях и семействата им тази вечер. Помогнах им да излязат, прегледах ги, успокоих ги … превързахме раните!
Шофирали са безрасъдно, прелетели са от едното през другото пътно платно, пропускайки огромна пътна табела и търкаляйки се в поляната. Истинско чудо, че не е имало друга кола в локалното с която да се сблъскат, че са пропуснали двата огромни пилона на табелата, както и факта, че никой от тези без колан отзад не е изхвърчал, за да го премаже колата.“

Това, което е направило лошо впечатление на притеклата се на помощ е, че никой друг от преминаващите покрай произшествието автомобили, не е спрял.

Мадлен Митева призовава шофьорите към толерантност, но за какво още апелира тя родителите, може да разберете, като прочетете целият текст на публикацията й тук: