Зов за помощ: Младо момче страда от неуточненo заболяване. Има спешна нужда от две операции (СНИМКИ)

260
Снимка: Facebook/ Миньорци Перник

Две операции предстоят на Павел oт Перник. Момчето от години страда от неуточнено за сега заболяване, въпреки множеството операции, той не се подобрява. Родителите решават да търсят помощ за сина си в клиника в  Турция.

15- годишното момче ще има нужда от две операции: на гръбначния стълб и на коляното. И двете са, за да стопират понататъчни усложнени. Тестовете са показали, че Павел има 75% изкривяване на гръбначния стълб, който трябва да се оперира спешно. Интервенцията ще струва 20 000 evro Операцията на коляното, която ще бъде извършена  след три месеца след тази на гръбнака е на стойност 13 000 evro.

След нея ще предстои скъпоструваща рехабилитация.  По сметката на Павел в момента има  14 200 лева   Парите са крайно недостатъчни. Семейството е стопило всичките си спестявания още с лечението на момчето тук.

След години ходене по лекари и направени общо 8 операции (6 на краката) и (2 на ръката), детето се влошава, а все още няма окончателна диагноза. Води се съмнение за Марфан подобен синдром-заболяване на съединителна тъкан. Това, обаче е само съмнение.

“Изключително трудно е за мен и моето семейство да го изречем но ви молим за помощ. За да може Павел да оздравее.“, споделя в социалната мрежа майката на Павел Ива Александрова.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи на:

Дарителска сметка: 0000000029783755

IBAN: BG48STSA93000029783755

BIC: STSABGSF