Видео с болно дете на каишка разтърси социалните мрежи. Замесени са Чеченеца и Емили Тротинетката

13040
Kадър: Facebook/Milen Gotti

В социалните мрежи се разпространи потресаващо видео, на което Емили Тротинетката, придружена от т.н. Чеченец се гаврят с болно момче. На публикуваното видео се вижда го води на каишка, и го кара да лае сякаш е куче. Възмутен от кадрите мъж споделя, че майката на въпросното дете се е свързала с него.

От видеото се вижда, че Емили кара момчето да сяда, подвиква му „дай лапа“  и му подхвърля чаша, която той да донесе обратно. Видеото бързо набра голяма популярност в социалните мрежи. За това разказа Милен Готи чрез профила си във “Фейсбук.“ Той сподели, че учителка на въпросното момче се е свързала с него.

„С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче… Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности… Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца… Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО“, пише Милен.

„Тъй като е бил заплашван за да участва във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата. Семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и родителите не могат да си позволят адвокат“, добавя той.

По публикацията работи: Велислава Велева