Емили даде обяснение за скандалния клип с Чеченеца и Тошо Куката

1077

В интернет пространството за минути се разпространи скандален клип с участието на Емили-Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката. На видеото се вижда как Емили дърпа на каишка като куче, момче, за което се твърди, че е със специални потребности. Емили направи своя първи коментар по случая, след като и прокуратурата се самосезира

Емили с първа реакция след скандалния клип с нейно участие, в който се вижда как тя, заедно с Чеченеца и Тошо Куката, унижава момче, за което се твърди, че е със специални образователни потребности.

Видео с болно дете на каишка разтърси социалните мрежи. Замесени са Чеченеца и Емили Тротинетката (СНИМКА+ВИДЕО)

Пред Нова телевизия Емили заяви, че е станала жертва на план, изготвен от Куката, който я повикал в Пловдив. Поканата била отправена, за да се заснеме екстравагантен клип.

След като Чеченеца и Емили-Тротинетката разходиха на каишка момче със специални потребности: Прокуратурата се задейства (ВИДЕО)

Емили разказа, че е „била принудена”, но не и заплашвана. Не знаела, че момчето, завързано на кучешки повод и третирано като куче в пловдивски мол, има специални потребности. Тя определи случая като „гавра с човешко същество”.

По публикацията работи: Пламена Сутева