Шампионката ни Стилияна Николова: За мен медалите значат много, защото доказват, че мога да съм най-добрата (ВИДЕО)

182
Кадър: vbox

Макар да е само на 17 години българската грация Стилияна Николова вече има завидна колекция от медали в художествената гимнастика. Припомняме ви, че преди няколко дни тя спечели четири титли от Световната купа по художествена гимнастика в София. 

“За мен медалите значат много, защото си доказах, че мога да стана най-добрата в света“, споделя българската грация. Тя уверено заема своето място на подиума на художествената гимнастика.

Гордост за България: Стилияна Николова разби конкуренцията на Световната купа по художествена гимнастика

Винаги има напрежение притеснение и адреналин. С притеснението ние сме свикнали да се справяме и по скоро се превръща в едно приятно треперене преди да започнеш да излезеш на сцената. Родната ни гордост е родена в Кайро, когато навършва 13 г решава да се явят на селекцията за българския национален отбор за художествена гимнастика, като след това заживява в София.

Нейните родители продължават да живеят в Кайро, като тя допълва ,че те винаги са зад гърба и и  подкрепят във всички начинания. Тя с постигнала идеалния баланс, като се опитва да намери хармонията между спорта и социалния живот. Няма нищо лесно и ние сме хора и на нас ни се иска да се веселим и да се отпуснем, но след като сме се заели с това трябва да сме наясно, че нямам как винаги да го правим Ние сме на индивидуална форма на обучение и ако имаме необходимост вземаме и частни уроци.“, разказва още тя.

По публикацията работи: Велислава Велева